woensdag 20 december 2017

Olijfhouten planken

De mooiste en grootste keuze in olijfhouten snijplanken vindt u bij Tapasplanken. Olijfhouten schalen, amusebordjes, tapaslepels, spatels en nog veel meer van Pure Olive Woo snelle levering van al ons houten keukengerei! Olijfhout met noesten x 2x 22mm.

Code 131-I Olijfhout met noesten x 2x 20mm. Naast olijfhouten tapasplanken, schalen en vijzels, zijn ook diverse accessoires. Buffetplanken, Tapasplanken, Tapasplanken met handgreep, . BUFFETPLANKEN De nieuwste olijfhouten planken van Pure Olive Wood zijn groter dan ooit!

Met een lengte van cm, cm en zelfs 110 . Hieronder vind je een aantal prachtige Spaanse planken, gemaakt van de beste kwaliteit olijfhout. Ze komen in verschillende maten en zijn te gebruiken als . Prachtige handgemaakte olijfhouten serveerplank uit Tunesië voor het stijlvol presenteren van hapjes, appetizers en kazen. Olijfhouten Tapasplank van Bowls and Dishes Elke olijfhouten plank uit de Pure Olive Wood serie van . Onze prachtige Olijfhouten Planken zijn verkrijgbaar in de maten 20-25-30-40-50-60-70-cm en groter.


Voor een bijzondere manier om bijvoorbeeld uw . Bowls en Dishes Olijfhouten Tapasplank tot cm. Deze mooie olijfhouten planken zijn ook te gebruiken als snij- of kaasplank.

Bowls and Dishes olijfhouten tapasplank tot cm. Vijzel olijfhout - pure olive wood - Bowls and dishes. Op zoek naar Bowls and Dishes Snij- en serveerplank van olijfhout cm ? Onze grote olijfhouten planken van olive wood (arte de olivo) zijn ideaal om je favoriete tapas . Deze stijlvolle en unieke, olijfhouten planken hebben ieder een eigen.


Olijvenhout is zeer geschikt voor in de keuken. Olijfhout is oliehouden daardoor zullen er niet gauw etensresten in het hout trekken. PURE OLIVE WOOD is de nieuwe lijn van Bowls and Dishes, bestaande uit 1 olijfhouten artikelen. Olijfhout- en tapas-planken toz cooking online kopen, klik hier voor meer toz cooking. Bestel Olijf houten plank 70cm direct uit voorraad.


Onze olijfhouten producten zijn afkomstig uit Tunesië. Daar worden ze gemaakt van het hout van oude olijfbomen die geen vruchten meer . Olijfhout is een hardhout en dus zijn de planken uitermate geschikt als snijplank. Doordat olijfbomen veelal honderden jaren oud worden, is het groeiproces . De plank is gemaakt uit één stuk olijfhout.


Zijn naadloos, niet-poreus, nemen geen geuren aan en zijn antibacteriëel. De Buffetplanken zijn de grootste planken in de Pure Olive Wood serie. Je kunt er namelijk hele hapjesbuffetten op presenteren. De olijfhouten planken van Bowls and Dishes zijn natuurproducten, afkomstig van oude olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven verloren hebben. Onze prachtige Olijfhouten Planken zijn verkrijgbaar in de maten en cm.


Voor een bijzondere manier om bijvoorbeeld uw kaasjes . Olijfhout – Planken en plankjes: kleine delen. Wij leveren alle soorten en maten olijfhout in massief. Zowel onbewerkte planken alsook bekantrecht hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts