woensdag 24 augustus 2016

Thermoskan 2 liter

Thermoskan - RVS - schroefdop - liter - zwart. Pompkan XXL - RVS - dubbelwandig - liter.

Spring naar Vragen en antwoorden (2) - Breedte onderkant van Thermos. Ik ben op zoek naar van deze kannen voor onze koffiezetter. La Cafetière La Cafetière (2); + Meer opties.

Leifheit Coco thermoskan - l - zilverkleurig. Vergelijk 2verschillende Thermoskannen op KIESKEURIG. De beste isoleerkannen kunt u hier vinden. Een representatieve thermoskan in rvs voor koffie. Beschikbaar in afmetingen: en liter.


Roestvrij stalen thermoskan Liter met zwart kunststof deksel voor het op temperatuur houden van zowel koude als warme dranken. Rotpunkt thermoskan met glazen binnenpot, 1. Olympia pomp- thermoskan, RVS, liter. De Emsa Thermoskan met pomp President is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een perfecte isolatie waarin drank tot uur lang warm kan blijven deze . Van Tienen drankautomaten leidt u graag door onze wereld van koffie en vindt uw perfecte oplossing. Roestvrijstalen thermoskan met een inhoud van liter.


Geschikt voor het op temperatuur houden van zowel koude als warme dranken. Dit maakt de thermoskan onbreekbaar en zeer geschikt voor gebruik bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts