vrijdag 9 september 2016

Herend porselein te koop

Herend porselein: ovale klauwvaas Apponyi Groen (Reyshof). Te koop, herend ontbijtbordjes, in nieuwstaat per stuk 2meerdere aanwezig.

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze collectie handgeschilderd Herend porselein uit Hongarije. Alle decoren worden in de Herend Ateliers volledig met . Heren het verfijnde, handgevormde en handgeschilderde porselein uit Hongarije hebben. Koopzondag: iedere eerste zondag van de maand.

U kunt bij ons ook uw ongerestaureerde of kapotte porselein te koop aanbieden. Dit item is niet te koop Dit item wordt niet gezocht Dit item zit niet in een.

Zeer belangrijk is de porseleinfabriek van Heren de Majolikafabriek,. Ruim landelijk huis te koop in Somogy provincie, km van het Balatonmeer. Alles over Herend porselein,ook inkoop en verkoop. Niet te koop,niet alles is van mij,vond het interessant om bij elkaar te zetten.


Aangeboden:een prachtig porseleinen dekseldoosje van herend porselein. De ervaring leert dat de webwinkel veel wordt gebruikt om te zoeken, maar dat. Een aspect van het kopen van een oud servies waar je niet direct bij zou stilstaan is de milieuvriendelijkheid.


Het maken van aardewerk en porselein is belastend voor onze leefomgeving. Herend 'Rothschild' (persoons servies). U kunt rustig rondkijken en `shoppen` zonder direct in te loggen. Op Speurders vind je Porseleinen Kopje en Schoteltje Merk: Herend Puntgaaf.


De theepot of koffiepot die u daarnaast ziet is tevens ook te koop. Mocht u interesse hebben in een van de twee, aarzel danniet om contact op . Typische souvenirs uit Boedapest zijn: Halaskant, porselein (Herend en Zsolnay),. Verzamelde overblijfsels van een voorbije wereld die hier te koop worden . Tweede helft 20e eeuw - handbeschilderd porselein - Hongarije.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts