woensdag 28 september 2016

Glazen sieraden doosje

Berg je mooiste sieraden op in de mini koperen . Sieraad doosje gemaakt van glas en metaal. Een rechthoekig sieradendoosje van helder glas met een metalen frame met een antieklook en een bodem van spiegelglas met een verweerde look.

Dit is een mooi geslepen glazen sieraad doosje met speeldoosje er in aan de gekleurde . Umbra sieraden doosje Trinity met deksel wit. Met dit goudkleurige sieraden doosje kun jij jouw lievelings sieraden een mooi plekje in huis geven. Glazen sieraden dossje - Home delight - Afmeting 12cm x12cm x 6.

Kunst Collectors item - Glazen Sieradendoosje Hearts van kunstenaar Romero Britto.

Mooi oud Frans glazen sieradendoosje € 1Bestel. Mooie Franse hanglamp met glazen bloemen. Een set van prachtige vintage messing glazen boxjes. Aan de bovenzijde van de doosjes is een geslepen ster in het glas gegrafeerd. Glas en koper; De glazen dozen zijn allemaal handgemaakt.


Elke doos is daarom anders in de afwerking en hebben soms wat lichte . U krijgt uw bestelling dan in een sieraden doosje met tasje. De glazen sieraden op deze site zijn met de hand gemaakt, en dus . Glas in lood sieradendoosje, gemaakt met de Tiffany techniek. Kunst Collectors item Glazen Sieradendoosje Hearts van kunstenaar Romero Britto. Afmetingen: x x cmVervaardigd van glas, ingelegd met zachte zwarte . Glazen sieradendoosje met vakken, x 15cm. Deze mooie opbergdoos voor sieraden of andere mooie spullen is gemaakt van koper en glas.


Glas in lood en Tiffany shop, de grootste en goedkoopste speciaal zaak. Voor gereedschapen materialen voor glas in lood en tiffany. Met aantrekkelijke detaillering op het deksel, dit sieradendoosje is perfect voor het brengen van een vleugje glamour .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts