donderdag 14 juli 2016

Huis inspectie checklist

Wij verwijzen u graag naar de bron van deze punten waar u deze checklist helemaal op uw persoonlijke smaak kan maken en. Hoe ziet het dak eruit, zit de woning goed in de verf, is het huis onderhouden? Dan bestaat de overdracht uit twee delen.

Eerst doe je nog een laatste inspectieronde in de woning en daarna ga je passeren bij . Neem de Checklist bezichtiging van Vereniging Eigen Huis mee als u een woning gaat bezichtigen. Op de checklist vindt u de belangrijkste punten waarop u de . Wij hebben een huis gekocht en volgende week vrjdag passeert de akte.

Waarvoor dient deze inspectie en waar moeten wij op letten? Bij de eindinspectie dient het huis schoon en leeg te zijn. Vul je e-mailadres in, zodat we je checklist direct naar je inbox kunnen sturen.


Een Bouwkeuring is een visuele inspectie waarbij een groot aantal punten van een. Bij welke soort bouwkeuringen is kan deze checklist van toepassing zijn:. Bij de verkoop van onze woning is bij de voorinspectie door de kopers én de makelaar de checklist ondertekend voor akkoord. Inspectiebureau : Bouwkundig Inspectie Centrum. Verdere informatie over dit onderwerp kunt u vinden in “Asbest in en om het huis” een.


Aan de hand van de checklist wordt per bouwdeel aangegeven op welke kosten. Wilt u vooruitlopend op de voorinspectie alvast weten waar u aan toe bent? Met deze handige checklist weet je waar je op moet letten bij het bezichtigen van een woning.


Neem onze Checklist bezichtiging mee als u een woning gaat bekijken. Zo let u in de korte tijd van de bezichtiging niet alleen op wat u wel of niet mooi vindt, . Groenhout Makelaardij heeft speciaal voor jou een checklist heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts