maandag 11 november 2019

Glas kunst

Veelal kleurrijke glaskunst in abstracte vormgeving toegepast in objecten, vazen en schalen o. Glaskunst is voor ons een van de prachtigste vormen van kunst. We hebben dan ook graag een uitgebreide collectie glaskunst in onze winkel uitgestald staan.

Glaskunst en kristal glaskunst van bekende glaskunstenaars. Alle glaskunst objecten zijn uniek en betaalbaar. Online glaskunst kopen en bij galerie Art Unica.


Zweeds glasdesign en leerdam glas ook Boheems kristal van Artcristal Bohemia Ozzaro.

Jannie Slootweg Tijdens de Feestdagen en de laatste week van 20is de Galerie gesloten, vanaf dinsdag januari 20zijn we weer geopend volgens de . Prachtige glas object, atoll van kosta boda ontwerp anna ehrner 1cm doorsnee. In deze categorie vindt u alle glas en kristal objecten uit onze collectie. Een uitgebreide collectie kristal en glaskunst uit Leerdam. VDM Cadeaushop is het online adres voor exclusieve elandleer producten en artistiek zweeds kristal. Kim ten Oever maakt kunstobjecten door glasblazen en fusing.


Stichting Glaskunst is in februari 20op initiatief van Margriet Pleiter van Galerie De Aventurijn in Epe opgericht met als doel meer bekendheid te geven aan . De volgende kunstenaars hebben gehoor gegeven aan ons verzoek bij deze jubileumtentoonstelling aanwezig te willen zijn: Jeroen van de Brug (NL) John . Glaskunst, glasobjecten,kristal,crystal,boheems kristal, bohemian crystal.

Voor grafmonumenten van glas, glaskunst, relatiegeschenken van glas en creatieve workshops in Friesland komt u naar Glasatelier Jan Hooghiemstra. De collecties van Glaswinkeltje in glaskunst en design glas zijn ingedeeld naar land van herkomst. Glaskunstwerken, galerie Joke's Kunst Assen. Mijn fantasie kan ik de vrije loop laten gaan, rekening houdend met: de soorten glas die ik gebruik, welke . Glaskunst is een onderdeel van de beeldende kunsten.


Het bekendste voorbeeld is het gebrandschilderd glasraam (met name in kerkgebouwen). Annemiek Punt is een uitgesproken kunstenares. Ze werkt recht vanuit haar hart en weet als geen ander passie in glas te leggen.


Bevo glaskunst atelier is een gerenommeerd atelier en al sinds 19in Amsterdam gevestigd. Gespecialiseerd in glas appliqué, zandstralen, graveren en . Ik ben geboeid door 'levens', de oorsprong, onwikkeling, patronen, verlangens, dromen en waarheden. Ik werk met glas, soms in combinatie met hout, koper en . Glasrijk Tubbergen is een jaarlijks terugkerende manifestatie met diverse exposities op het gebied van glaskunst. Glaskunst, glas in loo Tiffany, glasfusing. Eigen werk en werk in opdracht, door Nancy Sanders.


Al sinds 19is Brenda Bleijenberg als kunstenaar actief in grafmonumentale glaskunst. In al die jaren zijn er meer dan 15monumenten uit haar handen . U ku Glas-in-lood nt bij ons terecht voor alles wat met glas in lood te maken heeft. Of het nu is voor het ontwerpen, maken, repareren of restaureren van uw glas . Glaskunst Wognum is het atelier van Ton van Looijen en een glasgroothandel voor Bullseye glas. Wij verzorgen onder andere workshops en cursussen. Oude en beschadigde glas-in-lood ramen kunnen door Atelier de Lampion worden hersteld.


Glazen grafmonumenten, urnen as-bestemmingen, bewegwijzering, wanden, awards trofeeën, naamborden en kunstwerken. NB naast de afgebeelde glaskunst heb ik nog wat gevarieerde aanbod aan diverse glasobjecten. Ook geschikt als cadeau voor een geliefde, collega of gewoon . Glaskunst van Nederlandse glaskunstenaar Anneke Mientjes-van den Hombergh uit Venlo, Nederland. Hedendaagse kunst, exclusieve glassculpturen, luxe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts