maandag 15 juli 2019

Acupunctuur liem

Sinds oktober 20behandel ik in mijn praktijk zeer uiteenlopende klachten met de principes van de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Acupunctuurarts Liem uit Leiderdorp behandelt uw frozen shoulder, hoofdpijnklachten en blessures, in zijn praktijk voor traditionele Chinese geneeskunde. Last van een frozen shoulder, blessure of chronische hoofdpijn?

Chinese kruiden en acupunctuur kunnen uitkomst bieden. Maak een afspraak bij acupunctuurarts Liem in de praktijk voor traditionele Chinese geneeskunde in Leiderdorp. Wij behandelen uw klachten met acupunctuur . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Acupunctuurarts I H Liem in Leiderdorp vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Yang, acupuncturiste-fytotherapeute (lid NVA) De praktijk bevindt zich in. Welkom op de website van de Praktijk voor Fysiotherapie en. U heeft klachten in uw bewegingsapparaat of elders in uw lichaam en . Openingstijden Acupunctuurarts I H Liem Mauritsstaete in Leiderdorp, alle Acupunctuurarts I H Liem openingstijden en koopavonden in Leiderdorp. De acupunctuur behandelingen worden verricht door dokter Liem of door dokter Heijmans.


Beiden zijn anesthesioloog, pijnspecialist, gecertificeerd . Liem is Anesthesioloog, Pijnspecialist en Arts-Acupuncturist.

Bekijk de informatie en lees de waarderingen over I. Acupuncturist Andrew Liem zet winkeltje op in Slingeland Ziekenhuis. Monique Liem is aangesloten bij de beroepsvereniging NVTCG Zhong, waardoor de behandelingen (deels) door ziektekostenverzekeraars worden vergoed. Er bestaat ook een site voor onderwijs aan alle acupunctuur artsen.


KD (Djien) Liem, kinderarts Radboud Nijmegen, acupuncturist. Onze praktijk voor acupunctuur te Leiderdorp bestaat sinds april 1985. Acupunctuur Monique Liem is een geneeskunde uit Haarlem. Het telefoonnummer van Acupunctuur Monique Liem in . Zie ook hieronder Woensdag oktober: 'Proeverij van de elementen' van tot 21.


Als de gewone pijnbehandelingen niet helpen, heeft Andrew Liem van het. Ziekenhuis in Doetinchem nog een alternatief: acupunctuur. De reguliere pijnbehandelingen kunnen op uw verzoek aangevuld worden met de Chinese traditionele acupunctuur.


Agapé Acupunctuur is de praktijk van Liem Boen Hian. Bekijk het professionele profiel van Monique Liem op LinkedIn. De arts past op verzoek acupunctuur toe om pijn te bestrijden als. Liem is lid van de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV). Acupunctuurarts I H Liem Mauritsstaete in 23EK Leiderdorp met telefoonnummer +3171589783 adres en interactieve stadsplattegrond.


Acupunctuurarts I H Liem - Artsen: Algemene Geneeskunde - Oriëntatie Acupunctuur, Leiderdorp, 23EK, Mauritsstaete Nederland , Infobel. Liem van het Doetinchemse Slingeland-ziekenhuis heeft gisteren de 'Pruimenbloesemprijs' van de Nederlandse Patiëntenvereniging voor Acupunctuur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts