donderdag 28 maart 2019

Haardvuur digibord

Met kerst een een haard op het digitale schoolbord verhoogt de Kerstsfeer. Gebruik onze Open Haard voor op het digibord. Bekijk ook onze andere tooltjes voor op het digibord.

De meeste scholen houden een kerstdiner en hebben een digibord in de groep. Om de sfeer in de groep te brengen kunt u het 'digitale open haardvuur' . Prentenboek: Volgens Tim is de kerstman iemand die Kerstmis met zich meebrengt, dus moet hij eigenlijk: kerstmisman heten.

Het lijkt me erg gezellig om straks richting Kerst een haardvuurtje op mijn digibord te kunnen laten zien tijdens voorlezen, zingen en kerstdiner. Zet één van deze blokjes met haardvuur digibord op je Symbaloo, en open voortaan met één klik het haardvuur op je digibord. In het klaslokaal brandde een gezellig haardvuur als screensaver van het digibord. Een woordvoerder van de politie liet op Radio weten toch . Educatieve content voor de leerkracht: schoolbordportaal.


Het leek Groep van basisschool de Klimroos in Utrecht wel knus: een haardvuur op het digibord. Openhaardhout brandend in de open haard - dat is niets voor een schoolklas. Bij Rutger in de klas brandde er zelfs een sfeervol haardvuur op de muur.


In elke klas brandt dan ook wel een gezellig haardvuur (op het digibord) en worden de kerstliedjes geoefend.

We hebben lekker veel geknutseld en 's morgens waren er lantaarntjes aan en 'brandde' het haardvuur op het digibord. Mijn foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Onder het genot van een knsiperend haardvuur op het digibord en kerstmuziek op de achtergrond. Bij aankomst brandde het haardvuur (op het digibord) en klonken er . In veel lokalen brandde er, op het digibor een knetterend haardvuur. Na deze maaltij en het opruimen natuurlijk, hadden zowel de leerlingen en het . Open de les 'Kerst - Haardvuur' hieronder.


Digibord tools en tips voor digitaal onderwijs. Overzicht met leerkrachtassistenten, lesideeen, tools en digibord spelletjes. Alle kinderen aan hun tafeltjes in het donker in de klas bij het licht van de kerstboom, andere lampjes en het open haardvuur op het digibord.


Een gezellig haardvuur op en onder het digibor kinderen in mooie kerstkleding, lekkere zelfgemaakte hapjes en vooral veel gezelligheid! De klas was mooi verlicht met kerstlampjes en ook het haardvuur brandde al lekker op het digibord. We hebben een mooie kerst placemat gemaakt zodat de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts