donderdag 30 juni 2016

Tweedehands serviezen den haag

NIEUWS: Paagman, de beroemde boekhandel in de Frederik Hendriklaan in den Haag, heeft in de etalage een servies van ons staan, hoe leuk is dat! Maar wat als u een diner of etentje geven en u wilt eens met iets heel . Het is een stukje Den Haag met een rijk verleden.

Wempe Wempe, aan het Buitenom hun winkeltje in tweedehands servies- goed. Welkom op de website van Two of a kind oude serviezen, een winkel voor liefhebbers van (oud) serviesgoe glaswerk, tafellinnen en tafelzilver, alles voor uw . Bekijk dan alle aanbiedingen in Den Haag. Goedkoop servies van Royal Boch, Villeroy Boch, Pip Studio, Havilan .

Wempe Wempe is gevestigd in een oud grachtenpand in Den Haag. Het is een winkel vol gebruikte serviezen, van antiek tot modern, complete serviezen of juist lo. Kringloopwinkel De Wisselbeker verkoopt allerlei tweedehands artikelen . Royal Albert Old Countrij Rose diepe dorden platte borden ontbijt borden gebak schaal met gebak bordjes Damens . Hetty Bloemendal heeft in Den Haag de grootste tweedehands serviezenwinkel van Nederland.


Haar enorme aanbod bijzondere serviezen is een waar feestje . Een winkel vol gebruikte serviezen, van antiek tot modern. Fantastisch spul om je collectie mee aan te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts